Logo

Frits! Laten we lastig zijn, 2015-2016

Acteur en zanger Frits Lambrechts keerde met het programmaFrits! Laten we lastig zijn terug op het toneel in november. De voorstellingen zijn helaas afgelopen.

Beatrice v/d Poel en Marcel de Groot, 2013

Voor we verder gaan Een juweel van een muziekvoorstelling door twee 'fijnkunstenaars' over eindeloos smachten, eindeloos wachten op dat verlossende telefoontje, eindeloos zoeken en eigenlijk niet weten wat je zoekt...

Jano van Gool

Beatrice van der Poel, 2012-2013

Eindeloos Een warme gloedvolle stem met een rauw randje. Teksten die diep gaan, oprecht zijn en woorden die nagalmen. Beatrice heeft Soul, heeft Blues, heeft poëzie en het lef om in het Nederlands haar ziel en zaligheid op tafel te leggen.

Christiane F, 2012-2013

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
Verslag van een junkie, een waargebeurd verhaal. Met muziek van Nina Hagen en Amy Winehouse. Naar het wereldberoemde boek van Kai Hermann en Horst Rieck i.s.m. Urban Myth.

Kleine foto overzichtspagina (126px bij 126px)

Beatrice van der Poel, 2010-2011

Hard en Hoofd Op het kruispunt gaat ze instinctief naar links, ze aarzelt, nee naar rechts... of toch rechtdoor? Haar hart juicht ja, haar hoofd zegt nee en met haar volle verstand verkoopt ze haar ziel aan de duivel. Spijt?

Hoogeboom, Maree en Van der Winkel 2011-2013

Niet Aaien
‘Humoristische liedjes en puntgave chansons’ (Hetlied.nl). 

De Koningin van Paramaribo, 2010-2011

Geproduceerd door Stichting Sunshiptree De muziektheatervoorstelling De Koningin van Paramaribo vertelt het levensverhaal van de bekendste prostituee van Suriname

Fotograaf: Joey Buddenberg

Theun Plantinga, 2011-2012

Grutte Jonge
Volgspot Kleinkunst talent 2010 Theun Plantinga brengt theater met de idiotie van André van Duin en de ontroering van het kleinkunstlied.

Nightmare de musical, 2011-2012

door Dick van den Heuvel

Nightmare, de eerste, enige, echte, onvervalste Hollandse horrormusical.
Van Dick van den Heuvel, Fons Merkies en Van Engelenburg Theaterproducties

Roemer van der Steeg, 2009-2012

Ik ben geen kernfysicus Je komt erachter: je bent intelligent, sportief en handig. Maar je bent niet de nieuwe Albert Einstein. Je zult de Olympische Spelen nooit halen. En je kunt prima je fiets repareren, behalve als het om de trap-as gaat. Of de ketting.

Joy Wielkens, 2011-2012

Papa was a rolling... Nobody
In Papa was a rolling... Nobody rekent een dochter op een feestelijke wijze af met het verlies van haar vader.

Johan, Bas & Ludo, 2009-2011

Wil je mijn pleister zien? Met humor en muzikale precisie scheppen Bas Marée, Johan Hoogeboom en Ludo van der Winkel in dit kleinkunstprogramma een alternatieve werkelijkheid. 

Fotograaf: Jano van Gool

Beatrice van der Poel, 2011-2012

Voor we verder gaan (samen met Marcel de Groot) Twee prachtige, krachtige stemmen vertolken eigen stukken en (vrij)vertaalde soul, pop en blues klassiekers. Solo's en duetten vol melancholie en melodie 

Joy Wielkens, 2009-2011

Negra Identiteit, kracht, zwart, zwier en verdwaald. Joy Wielkens is ‘lost in translation’. In haar nieuwe voorstelling Negra, stelt Joy zichzelf de vraag, hoe zwart ze is en wat zwart zijn voor haar betekent.

Stijn van der Loo, 2009-2010

Het lichaam liegt nooit In Het Lichaam liegt nooit kruipt Stijn van der Loo in de huid van componist Smet. Theofilius Smet is niet vooruit te branden. Toch heeft hij de lijvige opdracht gekregen tot het componeren van een stuk van grote schoonheid.

Kleine foto overzichtspagina (126px bij 126px)

Andermans Veren Live!, 2010-2012

Kijk Omhoog! Ode aan het Nederlands cabaretlied. Neem een duik in het rijke verleden en het spetterende heden van het Nederlandse theaterlied! Van Don Quishocking tot The Shooting Party en van Ivo de Wijs tot Brigitte Kaandorp.

Hester Macrander, 2010-2012

Het bloed kruipt.. Op een dag zou je moeten weten hoe dat moet: een goed leven leiden. Of blijft het ‘een leven lang leren’? 

Juliet Quartet met Jeroen Phaff, 2010-2011

Lieve Julia Wat eerst een mythe was bleek werkelijkheid te zijn. Tot op de dag van vandaag worden brieven gestuurd naar Verona, gericht aan Shakespeare’s Julia. Dit heeft de Elvis Costello geïnspireerd om zelf zulke muzikale brieven te schrijven

When the lady sings, 2010-2011

Beatrice van der Poel & Mirjam When The Lady Sings toont twee theaterconcerten. In een intieme setting kan je genieten van twee zangeressen die het beste en fraaiste ten gehore brengen wat hun eigen muziekprogramma te bieden heeft.