Logo
Like 755

'Een avond van puur genot' schreeft Jacques d'Ancona. Er is altijd een derde… is het derde muzikale programma van Andermans Veren Live! Zij ontvingen veel lof met hun eerdere programma’s ‘Kijk omhoog’ en ‘Voor de prijzen en de roem. 

Het vijfkoppige theaterensemble Andermans Veren Live! toert al jaren langs de Nederlandse schouwburgen. Het ensemble ontving veel lof met eerdere programma’s ‘Kijk omhoog’ en ‘Voor de prijzen en de roem’.

Want zeg nou zelf, er is altijd wel een derde, toch? Een derde geliefde, een derde programma, een derde kind, een derde helft. Of wat dacht je van drie jagers, drie kwartier en drie sokken. En van die sokken heb je er op raadselachtige wijze altijd één te weinig of één teveel. Kortom, wat je ook probeert: je ontkomt er niet aan…die derde.

‘Andermans Veren Live! bewijst dat ouderwets ensemble cabaret heel strak en eigentijds kan zijn. Zij laten de mooiste Nederlandstalige liedjes van toen klinken zoals je ze anno nu wilt horen!’ Hetlied.nl.

TIP: Andermans Veren Live! doet aan verzoeknummers! Twitter je favoriete Nederlandstalige theaterlied naar @andermansveren.

www.andermansverenlive.nl

Muziek

Lied

Zing vecht huil bid lach werk en bewonder

Uitgevoerd door Andermans Veren Live

Cast en crew

Andermans Veren Live! bestaat uit:
Jurrit de Bode, Dorien Haan, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom.

Samenstelling: Kick van der Veer
Regieadviezen: Brigitte Odett
Producent: Andermans Veren Live! i.s.m. Henrike van Engelenburg

voor theaters

Klik hier en download het ZIP-bestand met promo-materiaal voor de theaterbrochures.
Het promo-materiaal bestaat uit:

  • Theatertekst
  • Promobeeld
  • Rechtenvrij interview
  • Biografie gezelschap

Techniek

De technische lijst van Er is altijd een derde.
De PRI&E  is ook beschikbaar.