Logo

IN 8 STAPPEN EEN TOURNEE

IN 8 STAPPEN EEN TOURNEE
Een creatief speelt en maakt, het is niet dat je hebt gekozen voor ondernemerschap.
De manier waarop de huidige culturele sector is georganiseerd vraagt veel van theatermakers, acteurs, muzikanten. Anders dan in de sport is er geen steun voor talent en dien je je broek zelf op te houden. Omdat je tijd opgaat aan spelen en maken is ondernemen iets wat je er dus bij moet doen, en dat valt niet mee. Zeker niet als ondernemen je niet in het bloed zit. De meeste mensen (en dus ook creatieve talenten) zijn ondernemend, maar geen ondernemer. Het is dan ook niet te overzien wat je moet doen als je gedwongen wordt te gaan ondernemen, het maakt angstig.


We helpen je, er zijn twee strategieën:

Strategie 1. Kijk & leer en
Strategie 2. Spar & bekwaam jezelf


Bij beiden mag je gebruik maken van onze database en ontvang je actuele adressen en contactgegevens van theaters en festivals. Bij beide strategieën werken we niet vanuit hiërarchie en we maken van iedereen een specialist. Wij denken dat jullie hier je voordeel mee kunnen doen voor de toekomst.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak door eenvoudig te bellen naar onze "madre familias" Henrike van Engelenburg: 06-50435131.

Lees meer....


TOEWERKEN NAAR SUCCESVOL CULTUREEL ONDERNEMERSCHAP?
GUN JEZELF EEN SPARRINGPARTNER

Na het lezen van de mogelijkheden om een tourneeplanning te realiseren vanuit je eigen kracht, ben je misschien nieuwsgierig geworden wat je nog meer kan doen om je ondernemerschap als gezelschap of acteur te ontwikkelen. Daarbij kunnen wij je helpen.

We gaan dan onze gesprekken anders invullen, namelijk niet gericht op (heel praktisch en doelgericht) een tournee, maar op jou als persoon binnen het kader waarin jij werkt. Daarin is het volgende belangrijk te weten.

Een ondernemer zijn is iets anders dan ondernemend zijn
Een ondernemer neemt persoonlijke én financiële risico’s. Iemand die ondernemend is, is vaak heel actief, zit vol ideeën en neemt over het algemeen geen financiële risico’s in het concretiseren van die ideeën. Je mag zelf bepalen welke van de twee jij bent. Als je je er maar bewust van bent en het met mij deelt, zodat we de juiste strategie kunnen bepalen.

Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan? Je weet Henrike te vinden op: 06-50435131.

Bekijk ook: www.henrikevanengelenburg.nl/sparren