Logo

Goedgemutst Hoe word je oud met een goed humeur? Hester Macrander gaat in Goedgemutst het chagrijn te lijf. Er zijn genoeg redenen, binnenshuis en buitenshuis, om je te ergeren, op te winden, of op te vreten. Hoe word je alle negativiteit de baas zonder spirituele cursussen te hoeven volgen? Samen met het publiek zoekt Hester dat grondig uit. Een avond vol vermakelijke conferences, onverwachtse interacties met het publiek en fijne liedjes.

Hester Macrander en Elke Jansen staan garant voor een avond oog- en oorstrelend en vooral ook hartverwarmend vermaak.

Over  Goedgemutst:
'Net als in haar vorige programma's is Macrander meer dan capabel om mensen te laten lachen'. 'De liedjes zijn van ongekende kwaliteit. De teksten zorgen voor kippenvel.’ ‘De jaren 60-medley (met Macrander in een zeer overtuigende rol als oud vrouwtje met rollator) brengt het publiek in beweging en het slotlied 'Tongen' van Jansen is hilarisch. Hester Macrander en Elke Jansen hebben het voor elkaar: we verlaten zeer goedgemutst het theater'.
(De Gelderlander)

Goedgemutst is een mooie show met vooral veel herkenning voor iedereen die voor of rond 1960 geboren is. En voor de 30-minners die de voorstelling willen bezoeken. Laat je hierdoor niet tegenhouden en ga vooral genieten. Hester legt alles uit. (Cultuurpodiumonline.nl)

In het nieuws

Datum

Medium