Logo
Like 1380

MEEST SUCCESVOLLE PRODUCTIE IN HET OUDE LUXOR THEATER SINDS 2001
De Oasebar ontving vermelding met stip in hun verslag over het 100 jarig bestaan van het theater in R’dam (https://www.luxortheater.nl/pQJXLsB/geschiedenis).
Niemand wilde het missen. Sommige bezoekers kwamen meerdere keren! Alles was uitverkocht. Ook de extra voorstellingen die werden bijgeboekt in september 2016 in Luxor Theater Rotterdam! Hun kassa liep erop vast. We wisten niet wat ons overkwam. De gastspelers voor de voorstellingen waren Brigitte Kaandorp, Lee Towers, Jan Kooiman, Martin van Waardenberg, Jenny Arean, Loes Luca, Richard Groenendijk, Ron Brandsteder, Annemarie Jung, Peggy Vrijens, Dorien Haan, Tony Neef, Jacques Herb, Harry-Jan Bus. Klik hier voor meer informatie.

Gerard Cox is Fenomenaal” ***** Telegraaf, “Topamusement” **** Algemeen Dagblad. De Oase Bar was een onvergetelijke avond uit met het Gouden Koppel Gerard Cox en Joke Bruijs. Begeleidt door een live orkest brengen zij een geweldige variété voorstelling met vele top gastartiesten.

De Oase Bar is een roemruchte kroeg uit de jaren van de Wederopbouw. Alle grote sterren en schnabbelartiesten vonden elkaar op of onder het biljart. Er werd gezongen, gelachen en gedronken, en die tijd komt terug. Gerard en Joke spelen de uitbaters van deze variété kroeg uit Rotterdam. Zij verlangen samen terug naar de tijd van toen om met het toegestroomde publiek een topavond te beleven. Vol muziek, humor en de nodige nostalgie.

Met Joke Bruijs, Gerard Cox, Peggy Vrijens én wisselende gasten: Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk, Loes Luca, Ron Brandsteder, Jacques Herb, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Jörgen Raymann, Ernst Daniël Smid, Veldhuis & Kemper en Martin van Waardenberg. Onder de bevlogen muzikale begeleiding van het orkest van Frits Landesbergen.

De Oase Bar is een co-productie met Luxor Theaters Rotterdam en het Oude Luxor is dan ook vier weken lang de thuisbasis van de voorstelling. De première was op 21 februari 2016, liep door in 2017 en vond een verlenging in DE DOELEN in 2018 met een heuse Rotterdamse Sing-a-long.

www.deoasebar.nl

naar een idee van Harry-Jan Bus & Rachèl van Olm – Theater Walhalla

In het nieuws

Datum

Medium

23 02 2016

Dagblad van het Noorden

03 02 2016

Algemeen Dagblad Rotterdam

Muziek

Lied

Dat kan alleen in Rotterdam

Gerard Cox en Joke Bruijs

Diep in mijn hart (Jaap Valkhof)

Gerard Cox en Joke Bruijs

CD Oase Bar

Het is altijd jammer als een succesvolle voorstelling weer afgelopen is. Hoewel de tournee van De Oase Bar is afgerond is de muziek van de voorstelling nog steeds beschikbaar op CD en via iTunes. Thuis kunt u dus gewoon verder genieten van de muziek uit de Oase Bar. Heerlijk bij een vers bakkie pleur!
Klik door om te bestellen! Voor €15,= kunt u hier de CD bestellen. 

Via iTunes kunt u de CD hier downloaden.