Logo

Muzikale juweeltjes en jong talent

Muzikale juweeltjes en jong talent

Ton Biemans, coördinator van theater De Schattelijn, vertelt over zijn theaterprogramma:

........
Dan is er nog Theun Plantinga. Zijn muzikaliteit is met name de reden waarom Biemans hem heeft uitgenodigd. "Hij kan ontzettend mooi zingen."

En Bas Marée tenslotte, is hét nieuwe talent. Marée staat samen met Johan Hoogeboom en Ludo van der Winkel in het theater met Niet Aaien. Die mannen zijn een perfecte combinatie, denkt Biemans.   ...

Lees meer

Huilen van het lachen, Oeloek

0
tag

Oeloek

huilen van het lachen

Agnes van Brussel van De Stentor Zutphen over Oeloek:

Voor deze verslaggever is de cabaretgroep Oeloek het hoogtepunt van de dag. Ze zaten in de finale van het Camarettenfestival en staan ook komend seizoen in het theater met hun voorstelling De nacht van de nasmaak. Het zijn drie mannen en een vrouw die je na drie minuten al doen huilen van het lachen.

Lees meer

BTW verhoging

BTW verhoging

Vanaf 1 juli 2011 wordt de BTW met 13% verhoogd.

Theater in School biedt de mogelijkheid om komend schooljaar tegen het lage BTW tarief van 6% de voorstellingen in te plannen.

Lees meer

Speellijsten 2011-2012 online

0
tag

speellijst

Speellijsten online

De speellijsten voor seizoen 2011-2012 staan nu online.
Kijk snel of de voorstelling bij jou in de buurt te zien is!

Lees meer

Trio Hoogeboom, Marée en Van der Winkel

Liedje voor Later

Een liedje voor Later uit het programma Wil je mijn Pleister zien?

Lees meer

Clark Accord overleden

0
tag

Clark Accord

Clark Accord overleden

Clark Accord (50) is vannacht in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis in Amsterdam overleden aan de gevolgen van darmkanker. Dat heeft de familie gisteren bekend gemaakt.

Lees meer

HORROR by Dick van den Heuvel

eerste horrorfilm

Homemade (Dick van den Heuvel) en Van Engelenburg Theaterproducties presenteren..de eerste, enige, echte, onvervalste Hollandse horrormusical… NIGHTMARE.

Zie hier het eerste horrorfilmpje om je alvast voor te bereiden op wat gaat komen......

Lees meer

Ernstig zieke schrijver Clark Accord ontvangt hoge onderscheiding

onderscheiding Clark Accord

Zaterdag 7 mei heeft Clark Accord, de schrijver van het boek De Koningin van Paramaribo, een hoge onderscheiding ontvangen. De Surinaamse president Bouterse heeft hem de onderscheiding: Ere-Orde van de Gele Ster, toegekend. De Surinaamse ambassadeur in Nederland heeft de onderscheiding bij Clark Accord opgespeld.

De besloten plechtigheid vond plaats in het ziekenhuis omdat Accord zeer ernstig ziek is. Hij lijdt aan maag- en darmkanker. Omdat Accord niet naar Suriname kan reizen, heeft zijn broer Marcel de onderscheiding in Paramaribo aangenomen. Marcel reisde met het lintje naar Amsterdam.

 
 

Lees meer