Logo

Film Achtste-groepers huilen niet goud

Film Achtste-groepers huilen niet goud

De film is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien. Sindsdien is de film door meer dan 100.000 bioscoopbezoekers bezocht. De film kan de trotse eigenaar zijn van een Gouden Film, aldus het Nederlandse Film Festival.

Wij van de familievoorstelling Achtste-groepers huilen niet feliciteren Jacques Vriens, de uitgeverij, de spelers en het productiehuis.

Bekijk hier de speellijst van de voorstelling.

Lees meer

Ottolien in Ons kent Ons

Ottolien in Ons kent Ons

Ottolien Boeschoten, bekend van onze VPRO De Nachtzusters, is nu in het theater te zien met de voorstelling Ons kent Ons de Revue (die van Man Bijt Hond).

Lees meer

WOEST in première

WOEST in première

De toneelvoorstelling WOEST beleeft zijn première in Enschede. WOEST is een talige tapdans op de kartelrand van de psyche van theatermaker en regisseur Boy Jonkergouw.

Lees meer

BAS nu ook op youtube

BAS nu ook op youtube

Heb jij het al gehoord? De wereld vergaat he.. op 21 december 2012. 2012?? Ja dat klopt. Dat is dit jaar al. Pff...jeej zeg, heftig. Wat zal ik allemaal nog es gaan doen dan? Nina de la Croix heeft daar al goed over nagedacht. Wat zij allemaal nog gaat doen voordat het einde nadert?

Kom naar BAS en bekijk alvast deze trailer!

Lees meer

Intimiteit ten top

 Fijne gitaarklanken

Fijne gitaarklanken en warme, energieke stemmen klinken in de Kleine Komedie. Het is dinsdag 7 februari en we zitten bij de première van Beatrice van der Poel met Marcel de Groot: Voor we Verder gaan.

Lees meer

Martin van Waardenberg over Oeloek

0
tag

Oeloek

Martin van Waardenberg - Oeloek

Martin van Waardenberg over Oeloek:

‘Ik geef aanwijzingen, maar ga geen scènes voor ze verzinnen. Zij willen het podium op, niet ik. Waarom ze mij gevraagd hebben? Ik heb geen idee’, vertelt een opgewekte Martin van Waardenberg. De Rotterdamse cabaretier, acteur en regisseur is ruim twee jaar geleden benaderd door theatergroep Oeloek om in de rol van eindregisseur richting te geven aan hun destijds nieuwe voorstelling.

Lees meer

Teksten en foto's voor de brochures 2012-2013

Teksten en foto's voor de brochures 2012-2013

Vanaf maart 2012 kun je via onze website de perskit downloaden met teksten en fotos seizoen 2012-2013 voor de theaterbrochures. Binnenkort dus meer...

Vriendelijke groeten,
de publiciteitsafdeling

Lees meer

Quotes première Beatrice van der Poel

Quotes première Beatrice van der Poel

Beatrice van der Poel en Marcel de Groot hebben een geweldige première gespeeld.
Lees hier de recensies.

Een paar quotes op een rijtje:

Van der Poel zingt recht voor zijn raap, rauw en koel. Haar stevige, heldere stem kan met het grootste gemak plotseling hoog uithalen. Ze heeft een enorme stembeheersing.
De Groot....begeleidt Van der Poel indrukwekkend op zijn gitaren. Met het grootste gemak speelt hij een puntige bluessolo of een snerpend duet van twee personen op één gitaar.
De symbiose van de twee muzikanten is sterk. 

Lees meer

Jacques Vriens ontvangt erepenning

Jacques Vriens een erepenning ontvangen

Afgelopen zondag 12 februari heeft Jacques Vriens een erepenning ontvangen van de provincie Limburg. Dit gebeurde in de bioscoop in Maastricht waar de film Achtste-groepers huilen niet in première ging. Gefeliciteerd Jacques!

Lees meer

Volkskrant over Joy Wielkens

0
tag

Joy Wielkens

Volkskrant over Joy Wielkens

Joy Wielkens in recensie van Emilio Guzman...
Scherpe typering, beklemmend en toch grappige scènes

Lees meer