Logo

Gerard Cox verrast door collega's bij start repetities

0
tag

Angelique Mulders  -15-10-19

Bijna 80 en eindelijk een eigen soloshow: ‘Iedereen is dol op onze nationale mopperaar Gerard Cox’

Hij was onder ‘sinistere voorwendselen’ naar café Ech Wel aan de rand van Het Park gelokt. Maar de glimlach kwam snel op het gezicht van Gerard Cox (79) toen hij vakgenoten en kompanen als Jenny Arean, Lee Towers, Tony Neef, Cor Bakker, Richard Groenendijk en Willibrord Frequin in het zaakje zag zitten.
Allemaal mensen die de geboren Rotterdammer vanmiddag een (publicitair) hart onder de riem kwamen steken in zijn voorbereiding voor COX. Zijn eerste solovoorstelling na tientallen jaren ervaring in de entertainmentwereld. De try-outs starten op 7 november, met de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen als de plek waar de eerste twee shows worden opgevoerd. Zondagmiddag 24 november is de officiële première in Schiedam. Verder lezen? Klik op de foto.

Lees meer

Bruun Kuijt over Henrike en De Kleine Trommelaar

0
tag

Bruun Kuijt over Henrike en theatermaken

- 7-10-2019

"Wat Henrike van Engelenburg en ik delen is de liefde voor theater en de wil om kwalitatief goede producties te maken. Bij Henrike heb ik De Kleine Kapitein mogen regisseren. Een waar feestje om te maken en te zien met verschillende casts. En nu Henrike heeft besloten om zelf te gaan schrijven en mij heeft gevraagd haar daarbij te helpen, doe ik dat graag. Omdat ik benieuwd ben wat zij wil maken en wat haar creatieve geest voor ons in petto heeft. Om alles te halen uit de mogelijkheden die er liggen. En om straks een mooi theaterstuk op de planken te zien waar zij trots op kan zijn. Zodat het publiek mee kan maken wat ze in haar hoofd heeft bedacht. Daarom, omdat theater zo mooi kan zijn."

Lees meer