Logo

De boze heks in het theater!

0
tag

Zandtekenen

De boze heks in het theater!

De boze heks, naar de verhalen van Hanna Kraan, komt tot leven! De zandtekenaar vertelt met haar zandtekeningen de avonturen die de dieren in het bos meemaken met de boze heks. En dat is niet mis!

Lees meer

Terugkijktip: Alles went behalve een vent

31 december op tv

De vorige voorstelling van het gouden duo: Joke Bruijs en Gerard Cox Alles went behalve een vent beleefde zijn tv-première afgelopen donderdag 31 december Nederland 2. Klik hier om de uitzending terug te kijken. Vanaf 12 februari is het gouden duo weer in het theater te zien. Dit keer in de voorstelling De Oase BarKlik hier voor de speellijst.

Lees meer

Trailer Andermans Veren Live! beschikbaar

trailer avl

Het derde programma van Andermans Veren Live! heet, hoe kan het ook anders, Er is altijd een derde! Benieuwd naar de voorstelling? Klik hier en bekijk vast de trailer. Heb je de voorstelling al gezien maar zou je de liederen graag weer terug willen luisteren? Ook dat kan want er is ook een cd. Bestel via deze link.

Lees meer

Bezoekers over Brammetje Baas

Bezoekers over Brammetje Baas

'Mijn dochter van 7 en ik vonden het echt een super leuke voorstelling! Heel herkenbaar, van de gebeurtenissen zoals met de tand, de ingevingen, het rijmen, de combi-dieren etc. Mijn dochter spreekt nu de hele middag alleen nog maar woorden met een 'oe' uit... Mijn complimenten aan de spelers.'

'Hilarische woordspelingen in de voorstelling… Juist door deze taalgrappen is de voorstelling erg leuk voor ouders. Kinderen zullen veel herkennen uit de film en vinden het vooral erg grappig dat Brammetje er zo’n bende van maakt. Brammetje is ook een echte goochelaar, want hij kan stoelen stapelen of laten balanceren op zijn kin. Een serieuze aanrader!' 

Klik hier voor de speellijst.

Lees meer

Brammetje Baas in première!

in première

Brammetje Baas gaat in première! En wel op woensdag 9 december in Schouwburg Amstelveen. Leuk als je er bij kunt zijn!

De acteurs over de voorstelling: Acteur Robbie Aldjufri speelt Brammetje Baas in de voorstelling. “Het fijne aan Brammetje vind ik dat hij zó ongecontroleerd creatief is, dat alles kan gebeuren. Geen één voorstelling lijkt op de ander, want Brammetje is zo chaotisch. Als acteur word ik daardoor ook chaotisch en dat is heel fijn.”, vertelt hij enthousiast. Klik hier en lees verder. 

Lees meer