Logo

De Kop is eraf, Alice Rientjes (Andermans Veren Live!)

alicerientjes

We zijn begonnen.
Na vele luistersessies, gesprekken, repetities, discussies en boerderijtjes om te logeren en te werken, doen we dan ook eindelijk de theaters aan.
We spelen. Eindelijk is er het publiek. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het theater en gelukkig waren ze er ook.

Lees meer

Eerbetoon aan het cabaretlied toen en nu

zeeuwse courant

Van Don Quishocking tot The Shooting Party en van Ivo de Wijs tot NUHR. Die markeringen gelden om globaal de reikwijdte van het programma Kijk Omhoog! aan te geven.

Het ensemble Andermans Veren Live geeft er vandaag, morgen en zaterdag try out-voorstellingen van in Zaamslag, Krabbendijke en Oostburg.

Lees meer

Oeloek in top 5 van theaterrecensent Mike Peek (Parool)!

0
tag

Parool, Oeloek

mike peek over oeloek

Wij zijn trots op Oeloek!

Oeloek met De Nacht van de Nasmaak staat in de top 5 van theaterrecensent Mike Peek.

Mike Peek schrijft in het Theater Magazine:
Cartooneske sketches volgen elkaar in hoog tempo op, waarbij visuele grappen in het decor een belangrijke rol speelden. De voorstelling was geslaagd omdat de jonge makers de rode lijn, onvermogen in de breedste zin van het woord, continu stevig vasthielden.

Lees meer

Korneel Evers heeft de 3fm Giel-Mobiel

0
tag

3FM, Brokstukken

Korneel Evers bij 3fm

Wie heeft toch die Giel-mobiel?
Korneel Evers!

Korneel Evers heeft Giel Beelen en de luisteraars van 3FM vanochtend via de Giel-mobiel op de hoogte gebracht van de nieuwe voorstelling van Brokstukken, Three Times a Lady, met in de eindregie Mike Boddé.

Lees meer

Directeur Theater De Naald over Achtste-groepers huilen niet

reactie directeur De Naald

Nico Baars
Directeur Theater De Naald over Achtste-groepers huilen niet

Mijn complimenten. Een kleine productie met zo’n grote impact. Ik was echt onder de indruk dat zo’n zwaar onderwerp in uiteindelijk toch zo’n luchtige voorstelling gebracht kan worden, zonder dat ook maar iets van de verschrikkingen van deze verschrikkelijke ziekte verzwegen werden. Lof voor de spelers die de juiste toon wisten te zetten, hulde voor de wijze waarop het boek tot in essentie is verwerkt in een voorstelling van uur.

Lees meer

Castwissel in de voorstelling Denk aan Mij

0
tag

Denk aan mij

castwissel Denk aan Mij

Stichting De Nel deelt u mee dat de actrice Jacqueline Kerkhof een rol gaat spelen in de voorstelling Denk aan mij van Theatergroep de Nel, geschreven door Hetty Heyting. Ze vervangt hierbij Marjolein Algera. Marjolein heeft, tot haar grote spijt wegens privéomstandigheden, haar rol moeten teruggeven.

Lees meer