Logo

4 sterren theaterkrant

Prachtige recensies en blije ouders

Met een volle bak vol kinderen en ouders ging de voorstelling De boze heks en de zandtekenaar in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Een feestje! Theaterkrant geeft 4 sterren. Klik hier en lees de overige recensies.

Lees meer

Expositie boze heks-schrijfster Hanna Kraan in Letterkundig Museum

Expositie Hanna Kraan in Letterkundig Museum

Het Letterkundig Museum in Den Haag organiseert een expositie over Hanna Kraan, de schrijfster van de verhalen van De boze heks. In deze expositie wordt haar hele literaire archief tentoongesteld, waaronder bijvoorbeeld fanmail, typoscripten en foto's. 

Lees meer

Een avond topamusement!

Een avond topamusement!

Wat een feest bij de première van De Oase Bar in het Oude Luxor Theater Rotterdam. De kop is eraf! Het AD schrijft 'Een avond topamusement..Bovendien een waarvoor je geen Rotterdammer behoeft te zijn.' De Telegraaf kopt 'vakwerk van rasartiesten'. Heb jij je kaartjes al? Bekijk de agenda en koop je tickets nu het nog kan!

Lees meer

Laatste repetities voor de première!

laatste repetities

Zondag 21 februari gaat De Oase Bar in première. De eerste bezoekers zijn lovend: ‘Ik vond het in een woord GEWELDIG!! Heb ontzettend gelachen en zelfs een traan gelaten ..Ik woon nu 13 jaar hier en kom uit Brabant, dus Rotterdam is ook niet van mij, maar houd ontzettend van deze stad. ‘M.v.g., Marja 

Lees meer

EP van Electric Lady nu te downloaden!

0
tag

EP Electric Lady

De nieuwe EP van Beatrice van der Poel heet Electric Lady. Zes nieuwe stukken die ze samen met gitarist/producer Tim Eijmaal schreef, geïnspireerd door en gericht tot Jimi Hendrix. Enthousiast geworden na de voorstelling? Of vast een voorproefje? Je kunt de EP downloaden of bestellen via beatricevanderpoel.nl.

Lees meer

De Oase Bar bij Tijd voor Max

0
tag

De Oase Bar bij Tijd voor Max

Joke Bruijs, Gerard Cox,  Peggy Vrijens en Bastiaan Ragas schoven aan tafel bij Martine van Os en Sybrand Niessen van Tijd voor Max. Samen met ons muzikaal Oase Trio zongen zij 'Diep in mijn hart' en 'Kijk nou eens wie daar binnenkomt'. Oude tijden herleven. Heerlijk!

Lees meer