Logo

Rick Engelkes naar Van Engelenburg

0
tag

Rick Engelkes naar Van Engelenburg

Rick Engelkes brengt zijn jeugd- en familievoorstellingen onder bij Van Engelenburg Theaterproducties

Toegankelijke kwalitatieve familievoorstellingen voor een breed publiek, dat is wat producenten Rick Engelkes en Henrike van Engelenburg al jaren maken en met succes. Vanaf dit seizoen slaan zij de handen ineen. Rick Engelkes zegt: “van Engelenburg is marktleider als het gaat om het bereiken van kinderen. Vorig seizoen bereikte zij 70.000 kinderen met haar producties. Dit doet zij via theaters en via Theater in School. Vooral de samenwerking met scholen en het educatieve programma is een toevoeging en versterking richting de theaters. Daarnaast maken we beiden voorstellingen voor dezelfde doelgroep zonder dat het elkaar in de weg zit en vinden elkaar in de kwaliteit die we eisen.”

Henrike van Engelenburg: “Rick is de koning van de goede titels en bezit productionele slagkracht en heeft een zeer sterk creatief team om zich heen. Dat is wat ik zoek. Dit seizoen brengt hij de succesvolle voorstelling "Dolfje Weerwolfje” van Paul van Loon in de theaters. Onze samenwerking biedt kansen om het maken van succesvolle kwalitatieve producties voor de hele familie te continueren.”


Komende week maakt Rick Engelkes theater Producties bekend met welke titel zij volgend seizoen in het theater staan en nu dus óók voor scholen met een educatief randprogramma.

Scholen krijgen via Theater in School nu een nog beter aanbod van bekende titels en hoogwaardige kwaliteit. Beide producenten maken hierbij ook gebruik van het platform TheaterEducatie.nl. Theaters krijgen binnenkort een kanaal om alle scholen in hun omgeving in één klap te bereiken. 

Foto: Dolfje Weerwolfje door Peggy de Haan

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking