Logo

DELEN IS VERMENIGVULDIGEN IN PRAXI

0
tag

delen vermenigvuldigen butterfly effect motto

Ik geloof dat kunst beleven mensen empathischer maakt. Kunst doet een beroep op je verbeelding, het laat je voorstellen hoe iets is of kan zijn, het laat je verplaatsen in een ander of in een situatie van een ander. Door kunst te delen wordt empathie onder de mensen groter, het vermenigvuldigd zich en dat voorkomt oorlogen. Het werkwoord in deze zin is essentieel: delen.

Dat is een werk-woord, het is iets actiefs, je moet er iets voor doen, je moet ervoor in de actie, handelen. Door te delen kan je op kleine schaal iets veranderen wat effect heeft op de grote massa. Ofwel het bekende 'butterfly effect'. Doe iets kleins, voor een groots effect. Delen is vermenigvuldigen is dan ook mijn wapenkreet, motto, lijfspreuk of hoe je het ook wilt noemen. Kleine stapjes maken... enfin, genoeg filosofie voor vandaag, terug naar de praktijk. Lees meer? Klik op de foto...

Gisteren vierde ik met mijn compagnons de afsluiting van een wel heel bijzonder seizoen op onze eigen locatie met een openluchttheater! Ja ja, wie had kunnen denken dat corona ons dit brengen zou... een eigen theater- en eventlocatie. Dit kon alleen doordat ik zulke fantastische oprechte en actieve delers om mij heen heb. Zij zijn mijn wapenkreet, mijn voorbeeld in de praktijk.

Daarom wil ik hen, zo vlak voor de zomerstop, op mijn persoonlijke pagina graag delen met jullie, mijn facebook-vrienden.

Hoe leuk is dat? Opdat hun dromen zich onder jullie vermenigvuldigen kunnen. Laat die 'butterfly' maar wieken (doordenkertje voor de ingewijden, tip: lees de PS).

Natuurlijk moet dan ook onze geweldige eigen locatie gedeeld worden. Ga er heen deze zomer, het is gratis, want we delen immers! Beleef de fantastische entourage waar wijactief aan het delen gaan na de zomer via (jeugd)theater, teambuildingsessies, spellen en... lekker eten.

Bekijk de ruimtes en het theater op www.fortvanhoofddorp.nl.

.

Foto: Ons team vlnr: Sanne Zöllner, Nathalie Nijhuis-Nijholt, Femme Hammer, Henrike van Engelenburg en Robbin Breuer

PS Ook wieken en DELER worden? Klik hier.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking