Logo

Luisterboekpresentatie op 4 november

luisterboekbeatricevanderpoel

Muzikale novelle met liedjes uit de voorstelling Hard en Hoofd
Beatrice van der Poel & Thomas Verbogt maken

Het Toeval Dat Geluk Heet

Presentatie luisterboek Het Toeval Dat Geluk Heet; donderdag 4 november 2010; Locatie: OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam, 7e verdieping); Aanvang: 20.00 uur

Auteur Thomas Verbogt schreef de liedteksten voor het album Hard en Hoofd en de theaterteksten voor de muziektheatervoorstelling Hard en Hoofd. Speciaal voor Beatrice schrijft hij een nieuw verhaal, een luisterboek. De naam van het luisterboek is Het Toeval Dat Geluk Heet.

Kleine momenten van groot geluk kunnen je ineens overkomen. Het toeval dat geluk heet gaat over onverwachte gebeurtenissen die het dagelijks levens bijzonder en raadselachtig maken. De tekst uit de voorstelling Hard en Hoofd en de nieuwe tekst van Thomas Verbogt zijn samengevoegd. Een prikkelend verhaal over verlangen en geluk, over kracht en moed en over spanning wat de nieuwe dag gaat bieden.

Klik hier voor een fragment van het luisterboek.

Thomas Verbogt (1952) schrijft toneelstukken, romans en verhalen.
Hij schrijft columns bij De Gelderlander en hij is regelmatig bij de VPRO-radio te horen. Een sobere en melancholieke stijl is kenmerkend voor zijn oeuvre.Verdwenen tijd, zijn laatste roman, stond op de longlist voor de Librisprijs.

Op 4 november is de presentatie van Het Toeval Dat Geluk Heet in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. De single ‘Mijn Spel’ van Beatrice van der Poel, afkomstig van de cd Hard en Hoofd is momenteel verkrijgbaar via iTunes. Het luisterboek Het Toeval Dat Geluk Heet is vanaf 1 november verkrijgbaar in boekhandel en via internet.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking