Logo

Delta Lloyd geeft zeilboot weg bij De kleine kapitein

Delta Lloyd geeft zeilboot weg

De familievoorstelling De kleine kapitein en Delta Lloyd gaan een samenwerking aan. Delta Lloyd, partner van de Nederlandse watersport, organiseert dit jaar de Optimist on Tour. Via de tour worden kinderen op toegankelijke wijze geënthousiasmeerd voor de Watersport. Dat sluit goed aan bij de theatervoorstelling De kleine kapitein. De kleine kapitein toert vanaf september langs de theaters in Nederland. Tijdens deze tournee maken kinderen kans op het winnen van een Optimist-zeilboot, beschikbaar gesteld door Delta Lloyd. 

De kleine kapitein is een avontuurlijke familievoorstelling naar de boeken van Paul Biegel. ‘De kleine kapitein gaat over een jongen die op zoek gaat naar het Eiland van Groot en Groei, samen met zijn vrienden dikke druif, bange Toontje en Marinka’ aldus producente Henrike van Engelenburg.

Kinderen die verkleed als kapitein of zeeman  naar de voorstelling komen en op de foto gaan met de zeilboot in de foyer van het theater maken kans op het winnen van de zeilboot. 

In 2006  overleed Paul Biegel, kort voor de première van deze productie. Nu, acht jaar na zijn overlijden, wordt de productie opnieuw uitgebracht als eerbetoon aan zijn werk; om Biegels avonturen levend te houden. Tom Sijtsma bewerkte Biegels verhalen tot spannend theater en ontving in 2006 hiervoor lof van de auteur zelf. Bruun Kuijt maakte er de avontuurlijkste voorstelling ooit van.

Meer informatie over de voorstelling, de speellijst, de winactie en de deelname van Delta Lloyd vind je op de website www.mijnkleinekapitein.nl

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking