Logo

Welke nummers zou u willen toevoegen aan het American Songbook? En waarom is er geen Dutch Songbook? In het theaterconcert American Songbook 2.0 slaat The Roaring Jazz Quartet dit legendarische Songbook open en spelen daaruit hun favorieten en zetten daar hun Engelstalige én Nederlandstalige nummers tegenover uit de 21ste eeuw. Nieuwe klassiekers die het verdienen om in het Songbook te worden opgenomen! 

Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole & Tony Bennett passeren de revue en dus ook hedendaagse nummers van o.a. Ed Sheeran, Elton John en Michael Bublé. En wat dacht u van een Dutch Songbook? Claudia de Brey, Stef Bos, Herman van Veen, Frans Bauer gezellig samen gebonden? Dat maakt nieuwsgierig!

The Roaring Jazz Quartet bestaat uit 4 gedreven muzikanten die allen ruime ervaring hebben in het speelveld. Op het podium dagen zij elkaar uit te excelleren in muzikaliteit. Zij traden op tijdens diverse internationale pop- en jazzconcerten. Dit heerlijke theaterconcert met herkenbare songs komt het beste tot zijn recht in de kleine zalen van de schouwburgen en theaters, maar is ook heel geschikt als koffieconcerten in foyers of kleine gelegenheden.

  • Genre: muziek en nieuwe binnenkomer!
  • Periode: hele seizoen 2019-2020
  • Zaal: midden
  • Ook geschikt als koffieconcerten in foyers!

Meer informatie over The Roaring Jazz Quartet.

Band

Zang: Edwin Monteyn
Piano: Born Sanders
Bas: Jelle Stokhof
Drums: Jasper van Hulten 
Productie: The Roaring Jazz Quartet i.s.m. Iralas Theater

Voor theaters

Download hier het ZIP-bestand met publiciteitsmateriaal voor de theaterbrochures. Dit bestaat uit:

  • Theatertekst
  • Beeldmateriaal