Logo

Sprookje van Minder en Meer (5+)

Een vlinder is misschien mooi om naar te kijken. Maar een vlinder is nog zo veel meer dan dat. Zij moet de ruimte krijgen om te kunnen vliegen, de wereld te bestuiven om zo alles tot bloei te kunnen laten komen
Dit muzikale sprookje, een familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar, is een coming-of-age verhaal van de jonge barones die door haar beschermende vader, de baron van Paltz, wordt vastgehouden in haar glazen kamer midden op zijn landgoed.

Zij zou wel naar buiten willen, maar zit vast aan een meterslange sleep, die zij nog van haar moeder kreeg. Gelukkig kan zij wel heel goed naar buiten kijken.

Geïntrigeerd door alle kleine beestjes die op het landgoed wonen, neemt zij haar visite, alsook het publiek, mee in een wereld van de zo op het oog onbeduidende, krioelende dingen, die in werkelijkheid juist iets groots blijken te kunnen betekenen.

Zo kriebelt zij ook zichzelf langzaam de wijde wereld in.


Producent: Kristal Theaterproducties - Tekst & Liedtekst: Femke Krist - Muziek: Robin Scherpen - Regie: Hetty Feteris - Spel & Zang: Bo van Vliet, Femke Krist - Muzikaal begeleid door: Hilmar Leujes - Fotografie: Fred van de Heetkamp - Kostuums: Bo van Vliet