Logo

Een Spook(T)huis voor Fiene 6+

naar het nieuwste boek van Mirjam Mous 4+

“Een Spook(T)huis voor Fiene”

Nu wordt het spannend!
Nu wordt het eng!
Nu is het vrolijk!
Nu krijgen ze elkaar!

Met muziek kun je verhalen vertellen. Sterker nog; muziek is altijd een verhaal! En als je zelf muziek maakt, weet je ook hoe je mensen een droevig gevoel kunt geven of hoe je ze vrolijk kunt maken.

Trailer |

No Limits, No Excuses 10+

Een van de allerbeste streetdancers van Nederland is fysiek beperkt

Redo is een van de allerbeste streetdancers van Nederland. Hij is fysiek beperkt. Zijn motto is: Er zijn geen grenzen, en er is geen excuus... als je een droom hebt moet je die wáár maken. In samenwerking met Homemade brengt hij nu een dansshow speicaal voor jongeren waarin hij hen inspireert om het leven op te pakken en er wat van te maken.

Rob & Emiel 6+ en 12+

Magie in het theater 6+ en 12+

Rob en Emiel, bekend van TV, nodigen je in hun voorstelling uit om mee te doen in hun beste trucs, je staat er met je neus bovenop en het gebeurt waar je bij staat…! Street magic is zo mogelijk nog magischer dan magic in het theater… Laat je verwonderen in een spectaculaire voorstelling, waarbij niks is wat het lijkt. Er zijn twee versies, van 6 tot 12 jaar en vanaf 12 jaar.

Video |

Afblijven! 11+

naar bekende boek van Carry Slee 11+

Afblijven vertelt het aangrijpende verhaal van Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze mag auditie doen voor een videoclip van een bekende artiest en daar wordt ze ook nog eens voor aangenomen. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar dan komt ze in aanraking met drugs.

Video | Technische lijst |

SPIJT! 11+

naar het prachtige boek van Carry Slee 11+

Jochem wordt gepest, en niet zo’n beetje ook. Hij is al drie keer van school veranderd maar toch blijft hij het mikpunt van treiterijen.

Video | Technische lijst |

Zandtekenaar (alle leeftijden)

Sprookjes en workshops, alle leeftijden

Magische zandverhalen!

Video | Technische lijst |