Logo

Nieuw jaar, nieuwe producties

twee nieuwe producties Van Engelenburg

Het nieuwe jaar 2015 begint met twee nieuwe producties: de karakterkomedie De Vrek van Molière en de theatervoorstelling Brammetje Baas. Het doek is in 2014 gevallen voor Alles went behalve een vent met Joke Bruijs en Gerard Cox. De kleine kapitein ligt met zijn bootje de Nooitlek even aan wal. Gelukkig komen de kleine kapitein en zijn vrienden terug in 2015!  

5 januari starten de repetities van de karakterkomedie De Vrek van Molière. Dat wordt leuk! De eerste voorstelling is een maand later op 5 februari in Voorburg. Kijk ook op de website www.devrek.nl. De première is op maandag 23 februari in Stadsschouwburg Amsterdam.

 

Brammetje Baas start 12 januari met repeteren. Nou.....de eerste repetities zijn al in volle gang: hoofdrolspeler Robbie Aldjufri oefent met circusacts. Heel spannend! Brammetje Baas de theatervoorstelling is voor alle lieve, drukke, niet saaie, snelle, slimme, grappige, gewone en ongewone mensen vanaf 7 jaar. Kijk op www.brammetjebaas.nl voor meer informatie. De eerste voorstelling is trouwens 11 februari in Leidschendam.

 

Wat hebben we genoten van Joke Bruijs en Gerard Cox. Naar schatting hebben 40.000 mensen Alles went behalve een vent bezocht. Uitverkochte zalen, lovende pers en blije bezoekers. De laatste voorstelling was op 31 december 2014. Met een knal en een oliebol is het doek gevallen. Dank voor iedereen die meegewerkt heeft aan dit succes: Joke Bruijs, Gerard Cox, Robbert Bijnen, Dick van den Heuvel, Floor Maas, Peter de Baan, Frank Akkerman, Elze van den Akker, Ger en Marcelle de Koninck, Marja Copier. Hou de website in de gaten want Joke en Gerard komen terug!

De kleine kapitein ligt aan wal, maar hij komt terug! De trossen gooien we in oktober 2015 weer uit. De kleine kapitein en zijn vrienden genieten van de rust en regelmaat, voordat zij zich weer in avonturen storten. Leuk als je er vanaf oktober weer bij bent. Kijk op www.mijnkleinekapitein.nl.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking