Logo

Theatermarketing en ons wapen tegen lege zalen

theatermarketing

Van Engelenburg Theaterproducties is een gevestigde ongesubsidieerde vrije theaterproducent en impresario. Als ondernemer kennen we de risico’s die horen bij het producentschap. Naast de vanzelfsprekende kwalitatief goede theaterproducties zijn zaken als marketing en ondernemerschap op dit moment doorslaggevend. Wij zijn de partner waar de theaters op kunnen vertrouwen.

Dat is een van de redenen waarom wij meedenken over de financiële condities van de door u geprogrammeerde VET-voorstellingen.

Daarnaast zetten wij nog meer in op het gebruik van nieuwe sociale media. Van Engelenburg loopt voorop bij het gebruik van nieuwe media. Afgelopen seizoen wisten wij hiermee een goede kaartverkoop te realiseren en werd meetbaar welk positief effect de nieuwe media heeft op kaartverkoop.

Komend seizoen maken wij ook nog extra budget vrij voor publiciteit en marketing. Samenwerking met partners zoals de AVRO (Andermans Veren Live!) en het Wereld Natuur Fonds (Bamboeclub) geven ons ook extra mogelijkheden om de marketing te verbreden. Elk jaar ontvangt u van ons per voorstelling de uitgebreide marketingplannen, zodat onze publiciteitsafdeling samen met de theaters een uitstekende zaalbezetting kan realiseren. 

Henrike van Engelenburg

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking