Logo

POKER, de nieuwe voorstelling van Raymi Sambo door de Nashville Verklaring actueler en noodzakelijker dan ooit!

0
tag

POKER, de nieuwe voorstelling van Raymi Sambo door de Nashville Verklaring actueler en noodzakelijker dan ooit!

We wanen ons in een liberaal land, waar alles en iedereen er zou moeten kunnen zijn. Dat de Nashville Verklaring draagvlak krijgt, doet je dan weer schrikken. Als theater kan en móet je hier iets mee. Dus twijfel niet en programmeer POKER. Jouw huis biedt een kans op een stem, die nuance in de discussie brengt.Niet over je seksuele geaardheid kunnen praten, omdat het er niet mag zijn, betekent dat het nooit bestaansrecht krijgt.Het bestaat dus nog steeds dat mensen anno 2018 niet zijn wie ze willen zijn, omdat dat schande brengt over hun families. Daar gaat POKER over. Heb je het nog niet geboekt? Boek de voorstelling voor 2019-2020 nu het nog kan! De voorstelling kent de sfeer van De Verleiders: succesvolle (zaken)mannen met een geheim. Als je het al geboekt hebt, dank je wel.


De Nashville Verklaring wordt een 'homohaatmanifest' genoemd en er is veel ophef over. De makers van het document vonden dat er een te losse moraal bestond rond thema's als homoseksualiteit, genderneutraliteit en transgenderisme. Omdat de gelovigen in het manifest homoseksuele relaties afwijzen, noemen critici het een 'homohaatmanifest'. Het Openbaar Ministerie gaat de Nashville-verklaring onderzoeken op eventuele strafbaarheid. In de verklaring staat dat goede christenen homoseksualiteit altijd dienen af te wijzen. Er wordt gesuggereerd dat daar genezing voor mogelijk is. Ook SGP-leider Kees van der Staaij heeft de verklaring ondertekend. Veel mensen reageren met afschuw op de politicus. "Een Tweede Kamerlid dat een verklaring tekent die indruist tegen de grondwet en tegen de universele verklaring voor de rechten van de mens, hoort niet thuis in ons parlement", klinkt het.

Dat is politiek, ook in het dagelijks leven heersen er bepaalde normen die nog steeds de levens van veel mensen beïnvloeden. TV programma’s als die Arie Boomsma (Uit de kast) en Jan Kooiman (Hij is een zij) zeggen genoeg. Hierin worden mensen gevolgd en geïnterviewd die zich anders voelen en door hun omgeving dermate in de verdrukking kwamen dat de gedachte aan zelfmoord bijna bij alle geïnterviewden bestond.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking