Logo

Joke Bruijs verplaatst galaconcert naar 25 juni

Joke Bruijs verplaatst galaconcert naar 25 juni 2017

Joke Bruijs verplaatst galaconcert naar 25 juni om Feyenoord feestje mee te vieren. Als rasechte Rotterdamse was het voor Joke Bruijs zo klaar als een klontje: “Op 7 mei zou ik mijn 65-jarige verjaardag én mijn 50-jarige jubileum in het vak vieren. Maar omdat Feyenoord dat weekend kampioen kan worden, verdient dat alle aandacht."
Joke vertelt dit met een knipoog. “Uiteraard had ik me erg verheugd op het galaconcert op 7 mei, toch vind ik een feestje op de Coolsingel het wachten waard. Ik ga er natuurlijk van uit dat het goed komt met de jongens.”

Bruijs werd eerder dit jaar 65 jaar. De zangeres, actrice en comédienne denkt echter nog lang niet aan een pensioen. Integendeel, ze zit dit jaar 50 jaar in het vak en is enthousiaster dan ooit. Ze gaat haar carrièrre groots vieren met een big band galaconcert in De Doelen in de door haar gekoesterde geboortestad Rotterdam. Gerard Cox maar ook Jan Kooijman zal zijn opwachting maken, samen met de andere gasten uit binnen- en buitenland. Het eenmalige concert vindt nu plaats op zondag 25 juni om 15.00 uur.

Natuurlijk passeren tijdens de jubileumvoorstelling al haar muzikale, theatrale en persoonlijke hoogtepunten de revue. Het 35 man sterke, internationale North Sea Symphonic Bigband Orchestra onder leiding van Frits Landesbergen - in het dagelijks leven de partner van Bruijs - begeleidt de zangeres.

Bastiaan Ragas (samen met Henrike van Engelenburg) de producent van het galaconcert: “Uiteraard was het even schakelen, maar wij snappen natuurlijk dat het voor de Rotterdammers als Joke een groot moment is als Feyenoord wint. Ik vind het alleen maar sympathiek dat zij haar eigen show om die reden graag verplaatst naar een ander moment. En een mooie bijkomstigheid voor haar fans, waaronder ongetwijfeld veel Feyenoord-fans, dat zij nu misschien twee mooie feestjes voor de boeg hebben.”

RESERVEER HIER DE KAARTEN 

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking