Logo

Castwissel in de voorstelling Denk aan Mij

0
tag

Denk aan mij

castwissel Denk aan Mij

Stichting De Nel deelt u mee dat de actrice Jacqueline Kerkhof een rol gaat spelen in de voorstelling Denk aan mij van Theatergroep de Nel, geschreven door Hetty Heyting. Ze vervangt hierbij Marjolein Algera. Marjolein heeft, tot haar grote spijt wegens privéomstandigheden, haar rol moeten teruggeven.


Jacqueline Kerkhof is gezien haar eerdere bijzondere solovoorstellingen, een waardige vervanger van Marjolein. Zij voltooide de toneelacademie in Maastricht, won in 1998 de publieks- en persoonlijkheidsprijs van Cameretten, maakte programma’s als Laag bij de gronds, Wasem, Vleesbingo en haar vierde theatervoorstelling Angsthaas. Jacqueline Kerkhof schrijft “Cabaret op Maat” en zij maakt radio- en televisieprogrammas voor L1, de best beluisterde radiozender van Limburg.

Samen met Jacqueline is het kwartet rascomédiennes weer compleet in Denk aan mij. De chemie tussen deze vier totaal verschillende dames voorspelt een heerlijke komedie vol wijvenstreken en hilarische rivaliteit. Het spelplezier spat van de foto!

Sjoera Retèl, Hetty Heyting, Jacqueline Kerkhof, Irene Kuiper

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking