Logo

FABRIEK VOL MOVERENDE ZAKEN

0
tag

Clubhuis voor makers in de creatieve industrie

*Lees meer door te klikken op de foto... DE WIEK FABRIEK
Als fotograaf, grafisch vormgever, theatermaker, yogadocent, muzikant, impresario, coach, trainer, schrijver, filmmaker of wat dan ook, werk je nooit meer alleen!
Aan de Hendrik Figeeweg 3G in Haarlem staat de Wiek Fabriek, een broedplaats waar creatieve makers zich met elkaar verbinden om samen verder te komen. De locatie is op loopafstand van station Haarlem en kijkt uit over het Spaarne. Aan de overkant zit Mooie Boule, de Droste- en Lichtfabriek. Er is parkeerruimte zat en gratis goede koffie/thee en fruit*. We hebben af en toe een Wiekhond die op bezoek is. Tevens is naast het gebouw aanwezig: de Bakke-rij, een ideale locatie om met collega's en klanten een broodje te eten of te bestellen.

De Wiek Fabriek
De ruimte biedt 115 m2 met digitale werkplekken, trainings-, yoga- en repetitieruimte en heeft een spreek-kantoorserre waarin in stilte gewerkt kan worden of gesprekken gevoerd kunnen worden. De ruimte is licht, de akoestiek is prettig en heeft een stijlvolle eikenhouten vloer. Een prachtige plek om klanten te ontvangen.
Verder zijn er meerdere docking stations voor pc's, wifi, een keuken, open huiskamer, wc, bescheiden opslagruimte, vergader- en lunchtafel, printer, piano, een picknick tafel op het terras aan het water en een geluidsdichte, ruime spreek-kantoor-serre. Een uit te rollen balletvloertje is aanwezig. Vanaf september 2022 is dit stijlvolle creatieve clubhuis te gebruiken.  

Samen Wijzer Wieken
Als fotograaf, grafisch vormgever, theatermaker, yogadocent, muzikant, impresario, coach, trainer, schrijver, filmmaker of wat dan ook, werk (wiek) je nooit meer alleen! 
Word lid en deel kennis, kunde én opdrachten met elkaar. Delen is vermenigvuldigen staat dan ook groot op de muur van de Wiek Fabriek. 
Elke 2 maanden is er een WIEK-borrel, zodat alle leden elkaar kunnen ontmoeten.

Als lid word jij een Wieker 
doe je mindful zaken
in een creatieve en veilige omgeving 
waar je kennis en kunde deelt

opdrachten geeft en ontvangt

Wat betekent WIEK?

Wil jij ook lid worden en geWIEKst zijn? 
Betekenis van gewiekst zijn: 'snel, slim en op je voordeel gericht' 

Hoe we het precies gaan organiseren weten we nog niet. Denk gerust mee. Voor nu is het idee als volgt: 

 • voor € 180 per maand heb je persoonlijk toegang tot 115 m2 en alle faciliteiten voor 1 dag per week (dus 4 dagen per maand) 
  - Je mag van álle ruimten gebruik maken! Dus je maakt geen extra kosten voor het gebruiken van de privé-vergader-kantoor-serre, opslag of piano*
  - Je mag klanten ontvangen zonder extra kosten
  - Je hebt 24/7 toegang, maandag tot en met zondag, dag en nacht
  - Stroom, internet, printer, piano, koffie/thee* is inclusief
  - Je hebt je eigen postadres
  - Je bent WIEker en onderdeel van de overzichtelijke creatieve WIEK community die kennis, kunde en opdrachten deelt 
  Hiermee onderscheidt de Wiek Fabriek zich van álle andere flexplekken, eigenlijk is het een stijlvol clubhuis!
 • je roostert jezelf in via de digitale Wiek Fabriek Agenda, hiervoor ontvang je een persoonlijke inlogcode
 • wil je een keer een dag extra? Geen probleem, voor een losse dag extra betaal je als Wieker € 45 (50% van de normale dagprijs als je geen WIEK-lid bent)
 • wil je een paar dagen (een deel van) de fabriek voor jezelf (om bijvoorbeeld te repeteren of een groepstraining te verzorgen)?
  De ruimte is te verdelen en afsluitbaar, overleg even met de andere leden of zij in de andere ruimte willen werken, zodat jij kan knallen voor een paar dagen
 • per 6 maanden opzegbaar
 • leden die zich vooraf langer dan 12 maanden binden krijgen exclusiviteit, vraag naar de privileges die je dan geniet

Wil je niet delen en vermenigvuldigen ;) en toch gebruik maken van de ruimte?
Dan betaal je € 90 voor 1 dag en kijken we of er voldoende ruimte beschikbaar is op het moment dat jij er gebruik van wil maken.

Het komende jaar gaan we uitproberen of dit gaat werken.
Samen scherpen we aan en komen we tot een prettige manier om een plek te realiseren waar we elkaar inspireren en zaken doen.

PS De Wiek Fabriek is géén atelier, er kan dus niet geschilderd worden, kleding genaaid of decors getimmerd. 
* Piano stemmen is op eigen kosten en voor goede koffie/thee en fruit doe je een bijdrage aan de BAR VAN VERTROUWEN. Je neemt je eigen printpapier mee.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking