Logo

De Kop is eraf, Alice Rientjes (Andermans Veren Live!)

alicerientjes

We zijn begonnen.
Na vele luistersessies, gesprekken, repetities, discussies en boerderijtjes om te logeren en te werken, doen we dan ook eindelijk de theaters aan.
We spelen. Eindelijk is er het publiek. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het theater en gelukkig waren ze er ook.

We hebben een hele vruchtbare week gehad in Zeeland, dankzij Theo Hamelink en Jacques Boonman. Gastvrije theaters, fijn publiek, een goede repetitieruimte, lekker eten (natuurlijk ontbraken de Zeeuwse mosselen niet), biertjes en een geweldige boerderij waar goed voor ons gezorgd werd. De kop is er af.

Nu op naar Den Haag. Via Diemen, Almelo, Wijchen en Krimpen aan de IJssel werken we toe naar de Première. We zijn hard aan het werk met onze regisseur Jos Groenier, de heren van de techniek komen erbij en de laatste productionele zaken worden geregeld. Hoezo wilden we ook alweer tv’s?? Dan moet je dus een karretje en een kabeltje zus en nog een kabeltje zo en eigenlijk ook een dvd-speler, doe er dan gelijk maar 5 en zo zitten we dus ook met 6 krukken opgescheept.

Hadden we eerst alleen Johan, nu hebben we ook nog Femke en Ludo. Wat een geweldige muzikale aanvulling is voor het programma. Konden we eerst alleen maar zingen, nu spelen we ook instrumenten en als we het niet kunnen dan leren we het toch?

Tsja.. alles voor de kunst, ‘Je bent tenslotte troubadour’!

Alice Rientjes
Andermans Veren Live!

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking