Logo

Fijnzinnig en grappig. Knap en ontroerend.

Knap en ontroerend

Bezoekers over Hester Macrander

Over Het Bloed Kruipt…
Wij hebben erg genoten van Het Bloed Kruipt.. van Hester Macrander in het Posttheater.
De teksten waren fijnzinnig en grappig, de muziek zeer passend de sfeer ontspannen en vakkundig. Ik vond het erg leuk om deze levensinzichten en overwegingen te horen… Subtiele, goed gezongen liedjes. Knap en ontroerend.

Patricia
Bedankt voor de ontroerende avond, mooi dat je er zon lijn en thema uithaalt daardoor beklijft en zal ik die vierkante meter nooit meer vergeten. Erg mooi ook van die oude dame.Wanneer is er weer een avond van je die jij als cabaretier  verzorgt? Ik zou mijn vrienden ook graag kennis laten maken met jouw werk.

Debbie
Het lied, mens durf te leven, is een van mijn favorieten.
De muziek en liedjes waren weer prachtig. Dat herinnerde ik me ook van vorige voorstellingen.
Ik vind haar verrassend grappig. Haar "verhaaltjes" soms pijnlijk mooi.

Juliette
Het was een fantastische avond waarin ik erg heb gelachen en ook geraakt was door de inhoud.  Bij de afterborrel heerste er een positieve sfeer waarin iedereen lovend was over de voorstelling. 

Arry
We hebben genoten van de wervelende voorstelling; echt een superavond.

Annet
Het is gek, ik hou niet van cabaret maar bij Hester Macrander heb ik het altijd naar mijn zin.

Over het boek Rook
Zodra ik in je boek ga lezen wil ik snel het volgende verhaal lezen, en het volgende... Ik vind dat ik me moet inhouden omdat ik je verhalen wil laten bezinken voordat ik de volgende tot me neem. Je bent echt steengoed Hester. Het siert je dat je onzeker bent na een overigens supergave boekpresentatie. Dat het spannend is wat anderen gaan zeggen. Ik zeg: geweldig om te lezen, heerlijk om me mee te laten nemen in je werelden en verhalen. Soms zo herkenbaar, soms heel grappig, verdrietig, triest, enz. Kortom je neemt me als lezer mee in al die emoties en dat is nou precies wat ik wil met/van een boek. Ik kijk uit naar je volgende...

Nieuwsgierig? Klik hier voor de speellijst!

 

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking