Logo

Beatrice van der Poel winnaar Beste luisterboek 2015

Beste luisterboek 2015

Gisteravond ontving Beatrice van der Poel de Storytel luisterboeken Award 2015 voor het beste luisterboek 2015 "een weeffout in onze sterren" geschreven door John Green. 

De jury over Een weeffout in onze sterren:‘Prachtig voorgelezen, met een hele mooie kleine afstand tot het boek. Ze leest de keiharde passages over kanker en doodgaan net zo onbewogen voor als hoofdpersoon Hazel ze schijnbaar ondergaat. Elk woord komt aan, soms als een mokerslag, soms als een aai over je wang.’

Komend seizoen kunnen we weer genieten van de mooie stem van Beatrice van der Poel met haar voorstelling Electric LadyKlik hier voor meer informatie over de voorstelling.

In het radio 1 programma Kunststof werd de winnaar live bekend gemaakt. De overige genomineerde luisterboeken waren Van het westelijk front geen nieuws geschreven door Erich Maria Remarque en gelezen door Jan Meng, het door Adriaan van Dis geschreven en gelezen Ik kom terug, Schaduwkind Suite, geschreven en gelezen door P.F. Thomése met muziek van Corrie van Binsberegn en Het leven van Pi geschreven door Yann Martel en gelezen door Kees Hulst.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking