Logo
Like 147

DE MAN MET DE SEXY STEM

Jelle Amersfoort is al meer dan vijftien jaar de zanger van het Kinderpopconcert: met stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows en een hoog meezinggehalte. Wij vertegenwoordigden hem meer dan vijf jaar. Jelle aan de lijn? Dan wilde je in die hoorn kruipen, wat een heerlijke sexy stem... Inmiddels is de band kind aan huis in de Efteling 

Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd – in gestrekte draf- zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het Kinderpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien! We bedoelen maar: de kinderpopconcerten van zanger/presentator Jelle Amersfoort en zijn live band zijn vet!!!

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar speelt Jelle samen met zijn band het KINDERPOPCONCERT!

Steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa's kleine én grote meezingers, -dansers en -springers. Jelle rules! Niet te vergeten: Ook ontzettend leuk voor ouders en opa’s en oma’s!

Naast bekende kinderliedjes als “In de maneschijn”, “Tante in Marokko” of “Hokie Pokie” maak je tijdens het Kinderpopconcert ook kennis met nieuwe liedjes! Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant?! Niet? Dan moet je zeker komen!

Pepernotenpopconcert: In de bijzondere tijd van het jaar worden de concerten van Jelle en zijn band wel heel erg bijzonder: de band speelt de beste en leukste sinterklaasliedjes in een stoer popjasje! Wat dacht je van swingen op “Zie ginds komt de stoomboot”, keihard meezingen met “Oh kom er eens kijken”. Misschien wil je wel twisten op “Sinterklaas Kapoentje” of juist lekker zwijmelen op “Zie de maan schijnt door de bomen” het mag allemaal tijdens het Pepernotenpopconcert! Tussendoor nog even lekker uit je plaat op de “Hokie-Pokie”? Geen probleem! Doen we!

Cast en Crew

Jelle Amersfoort: zang en gitaar
Jurgen Burdorf: gitaar en zang
Erik Smans: toetsen en zang
Hugo den Oudsten: basgitaar
Willem Smid: drums en zang

Voor theaters

Download het ZIP-bestand met promo-materiaal voor de theaterbrochures.

Klik hier voor het KINDERPOPCONCERT, met daarin:

  • theatertekst
  • promobeeld

Klik hier voor het PEPERNOTENPOPCONCERT, met daarin:

  • theatertekst
  • promobeeld

Technische lijst

Klik hier  voor de NIEUWE (sept 2016) technische lijst.