Logo
Like 755

HET NEDERLANDS THEATERLIED BLIJFT HET ALLERMOOISTE
Van Engelenburg houdt mooie herinneringen aan dit gezelschap. Het Nederlands lied heeft nu eenmaal een grote plek in het hart van Henrike. Ze beleefden samen avonturen in binnen- en buitenland die onvergetelijk zijn en de leden zijn 'friends for ever', om in goed Nederlands te spreken. Elke productie speelde 2 en soms zelfs 3 seizoenen. Met een knal maakte het gezelschap een einde aan hun samenspel in De Kleine Komedie in januari 2020. Natuurlijk zat Henrike op de eerste rij en werden ze samen heel dronken na afloop.

'Een avond van puur genot' schreeft Jacques d'Ancona. Er is altijd een derde… is het derde muzikale programma van Andermans Veren Live! Zij ontvingen veel lof met hun eerdere programma’s ‘Kijk omhoog’ en ‘Voor de prijzen en de roem. 

Het vijfkoppige theaterensemble Andermans Veren Live! toert al jaren langs de Nederlandse schouwburgen. Het ensemble ontving veel lof met eerdere programma’s ‘Kijk omhoog’ en ‘Voor de prijzen en de roem’.

.

Er is altijd een derde, was de laatste voorstelling die Van Engelenburg inplande. 

Want zeg nou zelf, er is altijd wel een derde, toch? Een derde geliefde, een derde programma, een derde kind, een derde helft. Of wat dacht je van drie jagers, drie kwartier en drie sokken. En van die sokken heb je er op raadselachtige wijze altijd één te weinig of één teveel. Kortom, wat je ook probeert: je ontkomt er niet aan…die derde.

‘Andermans Veren Live! bewijst dat ouderwets ensemble cabaret heel strak en eigentijds kan zijn. Zij laten de mooiste Nederlandstalige liedjes van toen klinken zoals je ze anno nu wilt horen!’ Hetlied.nl.

TIP: Andermans Veren Live! doet aan verzoeknummers! Twitter je favoriete Nederlandstalige theaterlied naar @andermansveren.

www.andermansverenlive.nl

Muziek

Lied

Zing vecht huil bid lach werk en bewonder

Uitgevoerd door Andermans Veren Live

Cast en crew

Andermans Veren Live! bestaat uit:
Jurrit de Bode, Dorien Haan, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom.

Samenstelling: Kick van der Veer
Regieadviezen: Brigitte Odett
Producent: Andermans Veren Live! i.s.m. Henrike van Engelenburg

voor theaters

Klik hier en download het ZIP-bestand met promo-materiaal voor de theaterbrochures.
Het promo-materiaal bestaat uit:

  • Theatertekst
  • Promobeeld
  • Rechtenvrij interview
  • Biografie gezelschap

Techniek

De technische lijst van Er is altijd een derde.
De PRI&E  is ook beschikbaar.