Logo

Maatwerk Storytelling


Iedereen heeft een bijzonder verhaal te vertellen. U ook, al weet u dat zelf misschien nog niet....

Sinds 2000 produceert Henrike van Engelenburg theatervoorstellingen. Zij weet dus een verhaal te verbeelden en ten tonele te brengen. 
Sinds 2008 verzorgt zij de beeldregie van de zandtekenaar. Ook schrijft zij sindsdien teksten voor de voiceovers in promotie- en bedrijfsfilms en speeches voor hotemetoten die goed voor de dag willen komen. In 2017 ging zij columns en korte verhalen schrijven in opdracht, die her en der zijn gepubliceerd. 
En sinds 2019 trekt zij de stoute schoenen aan laat u weten dat zij ook zonder opdracht schrijft. Gewoon ook voor haarzelf en het werpt zijn vruchten af.
Haar eerste script komt dit seizoen uit en ook een roman én multimediaal project is in de maak. Dit maken we graag aan u kenbaar, want wellicht kunt u haar storytelling talent gebruiken. Ze zet het graag voor u in, want...

....iedereen heeft een bijzonder verhaal te vertellen... u ook, al weet u dat zelf misschien nog niet....

SPEECH-STORYTELLING
Er komt altijd een moment waarop u eens moet spreken over uw werk, uzelf of uw afscheid nemende collega. Dat valt niet mee en kan erg spannend zijn. Als u weet dat uw verhaal in ieder geval goed is, valt die last van u af. Een goede speech begint bij een pakkende tekst. Uw inhoud krijgt daarbij alle aandacht, zonder te verzanden de powerpoint presentatie of de cijfers en grafieken.Wij helpen u graag door uw speech te schrijven.
Wat telt is hoe begaan ú bent met het onderwerp waar u het over hebt. Word zelf een motivational speaker door te begrijpen wat uw boodschap is en wie uw publiek, en door het verbeteren van uw tekst. Schroom niet, laat ons uw taak verlichten en gun u zelf dit als een soort kadootje. 

SCRIPT-STORYTELLING
Als theater of vereniging een eigen stuk uitbrengen? Hoe leuk is het als het uniek is en speciaal voor jullie geschreven? Henrike gaat met u in gesprek over de boodschap en de wensen en maakt een script dat haalbaar is binnen de tijd en het budget dat er is.

BEELDREGIE-STORYTELLING
De Zandtekenaar schildert in zand. Live ontstaan levensechte zandschilderijen van mensen, verhalen en vormen. Het zandschilderen is een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Het werk wordt omlijst met muziek. Ook een show op maat met daarin uw bedrijf, het nieuwe product of uw directeur als centraal thema is mogelijk. Met live muziek of een verteller, u kunt het zo groot maken als u wilt.
Voor meer informatie, klik HIER.

COLUMNS EN KORTE VERHALEN
Uw eigen persoonlijke column over u of iets wat u is overkomen. Henrike maakt er een mooi kort verhaal of column van. 
Maar... let op want humor is haar kenmerk (het maakt zaken verdraagbaar), dus u moet wel een beetje om uzelf kunnen lachen!