Logo

REIZIGERSVERHALEN OP MUZIEK Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en verteltheater. Eigen composities van Joshua Aaron en intrigerende reisverhalen van hemzelf en anderen. Op dit moment is Aaron in gesprek met Floortje Dessing (bekend van haar reisverhalen op televisie, zodat ook haar beste verhalen in zijn show verweven worden. De verhalen worden verweven en afgewisseld en verteld door Melanie Leeflang en Jessica Kaasschieter. Ondersteund door een band en orkest vormt zich samen een dynamisch en meeslepend geheel. Mensen zijn altijd nieuwsgierig naar reizigersverhalen. Reizen gaat over ontmoeten en delen, inspireren en ervaren. Ieder mens reist op zijn eigen manier en doet nieuwe inspirerende ervaringen op. Mocht u onze theatershow willen inspireren met nieuwe reizigersverhalen, wacht dan niet langer en schrijf ons jou persoonlijke reizigersverhaal!

Ondanks de titel gaat lang niet alle muziek van Joshua over reizen. Joshua schrijft zijn gevoel van zich af met liedjes over liefde of eenzaamheid, over het verlies van zijn moeder en ook over situaties, waar eenieder herkenning in kan vinden. Heimwee en verlangen; Het verlangen om te vluchten van thuis en de realiteit. En het besef te kunnen leven in het hier en nu. De muziek van Joshua varieert van intieme luisterliedjes tot instrumentale climaxes.
Joshua legt zijn ziel bloot met zijn muziek. Als luisteraar wordt je meegesleurd door allerlei herkenbare gebeurtenissen met bijpassende muzikale passages. Soms zetten de verhalen de luisteraar totaal op het verkeerde been. Een grappige situatie kan gevolgd worden door een nummer, wat je naar de keel vliegt. De spanning is om te snijden, zo erg, dat het applaus soms even op zich laat wachten.

*** Muziek & jong talent
Zaal: klein, midden
Leeftijd: 20+
Periode: hele seizoen