Logo

REDO, No excuses, No limits

EEN HOMEMADE PRODUCTIE Redo is zo geboren. Zijn rechterarm is korter, aan beide handen mist hij een paar vingers, hij heeft geen rechterheup en zijn rechterbeen is korter. En hij wilde danser worden. Dat is hij intussen ook... een van de allerbeste streetdancers van Nederland. Zijn motto is: “Er zijn geen grenzen, en er is geen excuus... als je een droom hebt moet je die wáár maken.”

Twee tieners zitten er doorheen. Ze weten niet zo goed raad met hun leven. Wat moet je nou met die rotwereld? Zit er wel iemand op je te wachten? Waarom moet je leren? Waarom moet je eigenlijk je bed uit? Waarom zou je ambitie hebben? Misschien moeten ze een keer gaan praten met de schoolpsych, zeggen hun ouders... zeggen hun leerkrachten... zeggen de mensen om hen heen.
Dan ontmoeten ze Redo. Hij is net van plan om een wereldreis te ondernemen. Kan wel een paar hulpjes gebruiken. Wat kunnen ze? Ze moeten er om lachen... zij kunnen alles, zij kunnen veel meer dan die invalide jongen die zegt dat hij een danser is. Hoe kun je dansen als je zoveel makkes hebt?
Op die manier leren ze weer te dromen. En vooral krijgen ze inspiratie om het leven op te pakken en er wat van te maken.

“No Limits, No Excuses” is een theatervoorstelling met heel veel dans! Maar ook met een verhaal. Een verhaal dat wordt verteld met dialoog, met muziek én met dans.

*** Danstheater & jong talent
Zaal: midden, groot
Leeftijd: 10+
Periode: voorjaar 2020
Ook geschikt als schoolvoorstelling!

Cast

Concept, muziek, choreografie en dans: Redouan Ait Chitt
Regie: Dick van den Heuvel
Producent: Homemade Productions