Logo

Liedjes van Toen

Een theaterconcert dat u mee terugneemt naar de tijd van ‘Sophietje’ van Johnny Lion, ‘Kom van dat dak af’ van Peter en zijn Rockets en naar ‘Mijn gebed’ van D.C. Lewis. Allemaal liedjes en artiesten die de weg gebaand hebben voor de later oh zo bekende ‘Nederpop’ die we kennen van De Dijk, BlØf of Doe Maar.

De kofferpick-up en de “waaier” vol met singeltjes van uw oma en opa vormen de basis voor het theaterconcert “Liedjes van Toen”. Een concert dat u in vogelvlucht meevoert langs de bekendste, mooiste, maar ook de onontdekte liedjes uit het “pre-nederpoptijdperk”.

Een reis van ruim 30 jaar in een avondvullend concert: wat dacht u van liedjes als ‘Sammy’ van Ramses Shaffy, ‘Ritme van de Regen’ van Rob de Nijs, ‘Voor haar’ van Frans Halsema en natuurlijk ‘De glimlach van een kind’ van Willy Alberti.

Jelle Amersfoort en zijn geweldige 4-koppige liveband, vormen een band van vijf zingende mannen die allemaal hun weg in die Nederpop hebben gevonden en die al ruim 15 jaar samen op het podium staan.

  • Leeftijd: 50+
  • Genre: muziek
  • Periode: januari 2020 t/m juni 2020
  • Zaal: midden, groot

Band

Zang en gitaar: Jelle Amersfoort
Gitaar en zang: Jurgen Burdorf
Toetsen en zang: Erik Smans
Bas: Hugo den Oudsten
Drums en zang: Willem Smid