Logo

Thomas Verbogt vertelt op uitermate geestig wijze zijn observaties van alles om hem heen. Over zijn ervaring in de fanfare als kind, tot de verhaspeling van spreekwoorden van de niet oplettende passant. Hij brengt monter zijn werk en wordt muzikaal begeleid door de weemoedige zangeres Beatrice van der Poel. Meer info: montereweemoed.nl Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet.

Zie ook: montereweemoed.nl

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn allernieuwste roman en een film die in première ging op het Internationaal Filmfestival Rotterdam.
Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s, albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady over Jimi Hendrix oogstte 4 sterren recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green - Een weeffout in onze sterren.

Samen maakten ze eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

Thomas Verbogt: verhalen Beatrice van der Poel: zang, gitaar en lapsteel Regie: Eva Bauknecht
Tourneeplanning: Van Engelenburg Theaterproducties

Leeftijd: Volwassenen
Periode: oktober 2018 - december 2018

Cast

Voor theaters

Klik hier en download het ZIP-bestand met promo-materiaal voor de theaterbrochures.

Het promo-materiaal bestaat uit:

  • Theatertekst
  • Promobeeld van Jano van Gool

Klik hier  voor technische lijst