Logo

Spook(t)huis van Fien 6+

naar het nieuwste boek van Mirjam Mouse 4+

Fiene loopt weg van huis en komt in een vreemd huis terecht. een huis met spoken en geesten. Die blijken een stuk aardiger te zijn dan echte mensen. Maar of Fiene hier kan blijven wonen...ze is namelijk zelf geen spook. Mirjam Mous schreef het gelijknamige boek en Homemade Productions heeft daar een musical van gemaakt. een hele bijzondere musical....

No Limits, No Excuses 10+

Een van de allerbeste streetdancers van Nederland is fysiek beperkt

Redo is een van de allerbeste streetdancers van Nederland. Hij is fysiek beperkt. Zijn motto is: Er zijn geen grenzen, en er is geen excuus... als je een droom hebt moet je die wáár maken. In samenwerking met Homemade brengt hij nu een dansshow speicaal voor jongeren waarin hij hen inspireert om het leven op te pakken en er wat van te maken.

Rob & Emiel 6+ en 12+

Magie in het theater 6+ en 12+

Rob en Emiel, bekend van TV, nodigen je in hun voorstelling uit om mee te doen in hun beste trucs, je staat er met je neus bovenop en het gebeurt waar je bij staat…! Street magic is zo mogelijk nog magischer dan magic in het theater… Laat je verwonderen in een spectaculaire voorstelling, waarbij niks is wat het lijkt. Er zijn twee versies, van 6 tot 12 jaar en vanaf 12 jaar.

Afblijven! 11+

naar bekende boek van Carry Slee 11+

Afblijven vertelt het aangrijpende verhaal van Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze mag auditie doen voor een videoclip van een bekende artiest en daar wordt ze ook nog eens voor aangenomen. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar dan komt ze in aanraking met drugs. Ook naar een boek van Carry Slee. In seizoen 2013/2014 werd deze musical door Homemade Productions uitgebracht als een opwindende jeugdmusical. Speciaal voor scholen speelt Homemade Productions nu een handzame bewerking van die musical.

Spijt 11+

naar het prachtige boek van Carry Slee 11+

Spijt! - naar het prachtige boek van Carry Slee - werd in seizoen 2015/2016 door Homemade Productions uitgebracht als een musical met de energie die je van een productie voor een tienerpubliek mag verwachten maar ook met de ernst die het onderwerp pesten én zelfdoding verdienen.

F*ck the Police 14+

Een goed verhaal met een rauw randje 14+

Zes Nederlanders met verschillende achtergronden vertellen over het leven in de grote stad. Gewone jongens en meisjes maar toch worden zij vaak op straat door de politie aangehouden. Soms voor de kleinste dingen. Waarom zij wel en anderen niet? Twee van hen zijn broers. Darryl werkt bij de politie, Dante zit in een actiegroep voor gelijke rechten. Op een dag loopt een door Dante georganiseerde protestmars totaal uit de hand en komt hij lijnrecht tegenover zijn broer te staan. Welk ideaal kies je dan? Een typische voorstelling van Raymi Sambo: een goed verhaal met een rauw randje.

Zandtekenaar (alle leeftijden)

Sprookjes en workshops, alle leeftijden

Magische sprookjes van de Zandtekenaar. Zij strooit, veegt en schuift met hand en zand op een imposante lichtbak. Zo creëert zij levensechte zandschilderijen en verhalen. De Zandtekenaar tekent de volgende verhalen: 1001 Nacht, Assepoester, Erik of het klein insectenboek, het kerst-en paasverhaal. De sprookjes duren 15 minuten en worden afgesloten met een kleine workshop. Alleen geschikt voor de kleine zaal of op locatie.