Logo

HeelHuids. Vorstin van het niemandsland. Beatrice werd door Maarten van Roozendaal aangespoord om in het Nederlands te gaan schrijven. Nu is haar derde album Heelhuids daar. Ze heeft Soul, Blues, poëzie en het lef om ziel en zaligheid op tafel te leggen. 

Beatrice werd door Maarten van Roozendaal aangespoord om in het Nederlands te gaan schrijven. Ze werkte o.a. met Paul de Munnik en vormt met Marcel de Groot een duo. Nu is haar derde album Heelhuids daar. Ze heeft Soul, Blues, poëzie en het lef om ziel en zaligheid op tafel te leggen. “Dicht op de huid, van vlijmscherp via venijnig naar teder en gevoelig. Constant duikt ze diep in de menselijke emotie. Een Nederlandstalige chansonnière met een sensuele stem om je door te laten grijpen.”

met o.a. gitarist Tim Eijmaal ( Sven Hammond Soul )
theaterteksten: Thomas Verbogt

VOLKSKRANT ”Sensuele rockstem met randje zielepijn… Beatrice van der Poel is een mooie vrouwelijke tegenhanger van Huub van er Lubbe”.
HEAVEN “Ze zingt begeerte en extase net zo beklemmend als woede en wanhoop of dood en drankzucht’. Haar teksten zijn beeldend met overtuigende metaforen…”
TV KRANT “het best bewaarde geheim van de Nederpop”
REVOLVER “Ze schrijft geestig, scherpe en bovenal heerlijk bekkende teksten…”
PAROOL: “Vorstin van het niemandsland…zij is haar eigen flamboyante zelf !”

Kijk ook op www.BeatricevanderPoel.nl

In het nieuws

Datum

Medium

Muziek

Lied

Radio 1 vroeg bezoekers naar hun mening