Logo

Thomas Verbogt jubileert volgend seizoen en viert dat onder meer met een voorstelling: Montere Weemoed. Hij brengt monter zijn werk en wordt muzikaal begeleid door de weemoedige zangeres Beatrice van der Poel. Meer info: montereweemoed.nl Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet.

Zie ook: montereweemoed.nl

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verschijnt zijn allernieuwste roman en een film die in première gaat op het Internationaal Filmfestival Rotterdam.
Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s, albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady over Jimi Hendrix oogstte 4 sterren recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green - Een weeffout in onze sterren.

Samen maakten ze eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

Thomas Verbogt: verhalen  Beatrice van der Poel: zang, gitaar en lapsteel  Regie: Eva Bauknecht
Tourneeplanning: Van Engelenburg Theaterproducties

Cast

Verhalen: Thomas Verbogt
Zang en gitaar: Beatrice van der Poel
Regie: Eva Bauknecht

Voor theaters

Klik hier en download het ZIP-bestand met promo-materiaal voor de theaterbrochures.

Het promo-materiaal bestaat uit:

  • Theatertekst
  • Promobeeld van Jano van Gool, er zijn twee beelden waar u en keuze uit kunt maken.

Voor de pers

Klik hier en download het ZIP-bestand met promo-materiaal van de Montere Weemoed.

Het promo-materiaal bestaat uit:

  • Rechtenvrij interview
  • Persbericht
  • Foto Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel