Logo

Henry, Philip, Chico en Jackson, zijn vier succesvolle mannen met gezinnen en met hoge posities; zo op het oog het ideale plaatje. Elke vrijdag komen ze bij elkaar om een potje te pokeren. Weg van alle werkstress, vrouw en kinderen, even alleen mannen onder elkaar.

Tijdens deze pokeravond vallen de maskers af en kunnen de mannen helemaal zichzelf zijn: in hun eigen, veilige omgeving hebben ze gemeenschap met elkaar, ver weg van de “gewone” wereld. De wereld waarin ze niet kunnen zijn wie ze willen zijn, waarin jezelf zijn betekent dat je alles kwijt kan raken wat je dierbaar is.

Op een dag deelt één van de mannen mee dat hij besmet blijkt met het gevaarlijke Hepatitus B-virus… . In de thriller die volgt, zien we het leven van de mannen met hun gezinnen in flashbacks voorbijtrekken en proberen we erachter te komen wie de bom onder hun ‘pokerspel’ heeft gelegd.

Poker vertelt over hechte vriendschap en veiligheid, verwachtingen en verplichtingen, achterdocht en vertrouwen, over het belang van jezelf kunnen zijn en over het ontmaskeren van gezichten en sluimerende, diepgewortelde angsten.

Meer informatie over Raymi Sambo en zijn voorstellingen.

Cast & creatives

Acteurs: Ayrton Kirchner, Syoma Ekhart, Reinier Demeijer, Said El Abboudi e.a.
Concept en regie: Raymi Sambo
Tekst: Esther Duysker
Dramaturgie: Gerardjan Rijnders
Soundscape: Vernon Chatlein
Styling: Jantine Kraayeveld
Scenografie: Allard Derksen
Productie: Raymi Sambo Maakt

Voor theaters

Download hier het ZIP-bestand met publiciteitsmateriaal voor de theaterbrochures. Dit bestaat uit: