Logo

Benjamin de Beer 4+

Musical van Herman van Veen

Benjamin de Beer is een kleurrijke musical naar een verhaal van Herman van Veen. Hij schreef ook de muziek en liedjes.
Benjamin is een ijsbeer die met zijn ouders halsoverkop moet vluchten omdat het ijs waarop zij wonen smelt. Na een barre tocht over zee weten ze de andere kant te bereiken en komen ze aan in het bos van de bruine beren. Maar deze zitten bepaald niet te wachten op een vreemde familie witte beren. Is er een plek waar zij wel welkom zijn?

Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos 6+

Nieuwe jeugdmusical van REP

Voor de jeugd brengt Rick Engelkes Producties een nieuw verhaal uit: de nieuwe familie musical DOLFJE EN FOEKSIA IN HET WEERWOLVENBOS. Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon. Een geheel nieuw verhaal waarin Dolfje en Foeksia elkaar ontmoeten!

Oorlogsgeheimen 9+

Voorverkoop in dit seizoen loopt alweer goed!

Vanwege het grote succes wordt de toneelvoorstelling naar het bekroonde boek van Jacques Vriens nu in 2019 nogmaals uitgebracht. Oorlogsgeheimen ‘behoort tot de beste jeugdvoorstellingen van dit seizoen’ Musicalbites.nl en ‘sterke voorstelling’ Jacques D’Ancona – Dagblad van het Noorden.

Video | Cast |

Montere Weemoed 18+

Literair muziektheater met een knipoog

Thomas Verbogt jubileert volgend seizoen en viert dat onder meer met een voorstelling: Montere Weemoed. Hij brengt monter zijn werk en wordt muzikaal begeleid door de weemoedige zangeres Beatrice van der Poel. Meer info: montereweemoed.nl